Menu

VACATURES ZZP / VASTE DIENST

KLIK HIER OP DE LINK VOOR DE VACATURES IN ZZP VERBAND.Help mee met de opbouw van de HUMANISTISCHE BEWEGING WIJ ZOEKEN ZZP ERS VOOR SAMENWERKING EN MENSEN IN VASTE DIENST.

WE ORGANISEREN

1. ZORG THUIS EN JEUGDZORG IN ZORGCOOPERATIES
2. PASSEND ONDERWIJS IN STUDIEHUIZEN COOPERATIES
3. BUDGETCOACHING EN SCHULDHULPVERLENING IN SOCIALE COOPERATIES
4. WONEN EN WOONZROG IN WOONCOOPERATIES
5. TRAJECTBEGELDING EN ONDERSTEUNING NAARK IN BEWONERS BEDRIJVEN COOPERATIES

De humanistische organisatie Nederland en het Humanistisch Genootschap is een landelijke organisatie op het gebied van verbetering van de politiek en samenleving. Wij dragen zorg voor innovatieve en probleemoplossende activiteiten. Wij organiseren schuldhulpverlening, ondersteuning aan zelfstandige ondernemers, verbeteren achterstandswijken, doen aan armoedebestrijding en geven opleiding en training om dit mogelijk te maken. Alle activiteiten worden uitgevoerd in zelfsturende werkteams of een collectief van kleine zelfstandige organisatie:s
Het is de bedoeling dat wij vanuit de HUMANISTISCHE ORGANISATIE NEDERLAND waarover u nader zal worden geinformeerd, in buurt en clubhuizen in dorpen en wijken in geheel Nederland studiebgeleiding gaan organiseren voor leerlingen uit basis en voortgezet onderwijs en van waaruit wij op HUMANISTISCHE GRONDSLAG ook onderwijs gaan geven. Voorts organiseren wij beschermingsbewind, schuldhulpverlening, budgetcoaching. Daarnaast hebben wij events, lezingen en presentaties en de sociale kruidenier.

Voorts wordt het STUDIEHUIS daarvan een onderdeel. Het studiehuis gaat taal onderwijs geven aan vluchtelingen en aan de 2,5 miljoen analfabeten die Nederland nog heeft. Hierbij komt ook remedial teaching en aanpak van leerproblemen.
De coordinator zal daarvoor aanspreekpunt worden tussen begeleiders en leerlingen, gezinnen en zorg, scholen en maatschappelijk werk.U mag dit doen op zelfstandige basis, free lance, als zzp er of in dienst van de stichting. De organisatie is gebaseerd op ZELFSTURENDE TEAMS met zeer kleine overhead. Er is dus veel vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren.

<a href=”https://www.indeedjobs.com/humanistische-organisatie-nederland/_hl/nl” rel=”noopener” target=”_blank”>

error: Content is protected !!