Menu

VACATURE BEDRIJFSLEIDER BUURTWINKEL/BUURTHUIS/BUURTRESTAURANT

Wil jij verder als zelfstandig ondernemer in de levensmiddelenbranche? Of heb je al een winkel en zoek je de juiste formule? HUMAANLOKAAL is dé specialist voor de buurtgerichte ondernemer: Landelijke dekking, toegesneden formules en met een uitstekende service en ondersteuning van de winkel.

Wij geven je een trajectbegeleiding, eerst middels een boodschappenservice, daarna start je je eigen winkel., buurthuis of buurtrestaurant. Je bent voorlopig je eigen ondernemer. maar kan ook in vaste dienst komen van de organisatie, de Humanistische Organisatie Nederland.

We vragen van jou volledige inzet en dienstverlening voor je klanten. Als je dat kan, heb je een goede en leuke baan.

Onze campagne richt zich op bedrijfsleiders, assistent bedrijfsleiders, startende of zelfstandig ondernemers en ondersteunt hen bij de opstart van een eigen winkel. Heb jij de passie, inzet, motivatie, kennis en creativiteit voor een eigen winkel? En kun je goed samenwerken met mensen uit de groothandel en collega-ondernemers? Kom praten en kijk hoever we samen kunnen komen!

Wij bieden je hulp, zodat je in de toekomst je eigen boontjes kunt doppen. De campagne richt zich op bedrijfsleiders, assistent bedrijfsleiders, startende of zelfstandig ondernemers. Wij geven je informatie over de mogelijkheden van de toekomstige buurtsupermarkt, buurtwinkel, recreatiewinkel en rijdende winkel. Voor deze winkels zijn wij op zoek naar mensen met het juiste talent. Ondernemers die houden van presteren, het verschil willen maken in de buurt en die de beste willen zijn in het marktgebied. Eigenschappen als passie, inzet, motivatie, kennis en creativiteit zijn een absolute voorwaarde. Je kunt tevens goed samenwerken met mensen uit de groothandel en collega-ondernemers.

Soort dienstverband: Tijdelijk, Stage, Vrijwilligerswerk, Freelance / ZZP, Onbepaalde Tijd

error: Content is protected !!