Menu

START JE EIGEN WINKEL / SOCIALE KRUIDENIER

Wil jij verder als zelfstandig ondernemer in de levensmiddelenbranche? Of heb je al een winkel en zoek je de juiste formule? DE SOCIALE COOPERATIE is dé specialist voor de buurtgerichte ondernemer: Landelijke dekking, toegesneden formules en met een uitstekende service en ondersteuning van de winkel.

Onze campagne richt zich op bedrijfsleiders, assistent bedrijfsleiders, startende of zelfstandig ondernemers en ondersteunt hen bij de opstart van een eigen winkel. Heb jij de passie, inzet, motivatie, kennis en creativiteit voor een eigen winkel? En kun je goed samenwerken met mensen uit de groothandel en collega-ondernemers? Kom praten en kijk hoever we samen kunnen komen!

‘Dop je eigen boontjes’

De uitdrukking ‘dop je eigen boontjes’ is de titel van onze campagne. Wij bieden je hulp, zodat je in de toekomst je eigen boontjes kunt doppen. De campagne richt zich op bedrijfsleiders, assistent bedrijfsleiders, startende of zelfstandig ondernemers. Wij geven je informatie over de mogelijkheden van de toekomstige buurtsupermarkt, buurtwinkel, recreatiewinkel en rijdende winkel.
Voor deze winkels zijn wij op zoek naar mensen met het juiste talent. Ondernemers die houden van presteren, het verschil willen maken in de buurt en die de beste willen zijn in het marktgebied. Eigenschappen als passie, inzet, motivatie, kennis en creativiteit zijn een absolute voorwaarde. Je kunt tevens goed samenwerken met mensen uit de groothandel en collega-ondernemers.

error: Content is protected !!