Menu

SOCIALE INNOVATIE INVESTERING VOOR GEMEENTEN EN PROVINCIE

Wij verbinden de kracht van de markt met de passie van investeerders om goed te doen en rendement te behalen op hun investering.
Onze visie is gebaseerd op drie pijlers:
•Innoveren – op een vernieuwende manier de sociale welvaart in Nederland vergroten
•Initiëren – helpen om kwetsbare groepen mensen zelfstandig meer uit het leven te halen en zich daardoor beter te voelen en
•Inspireren – (sociaal) ondernemers begeleiden waardoor ze samen het verschil kunnen maken

Wij ontwikkelen programma’s waar sociaal en financieel-rendement met elkaar worden verbonden en die een structurele positieve impact op het leven van die mensen hebben die dat het hardst nodig hebben in onze maatschappij.

Een Social Impact is een publiek-private samenwerking, waarbij het behalen van sociaal en financieel rendement voorop staat. Door investeerder(s), overheden en sociaal ondernemers te verbinden worden maatschappelijke problemen aangepakt en duurzaam opgelost. Social Impact geven een innovatieve impuls voor het structureel oplossen van maatschappelijke problemen en voorzien in een nieuwe financieringsstructuur voor investeerders en overheid.

Wij zorgen dat door de Social Impact sociaal en financieel rendement optimaal integreert. Wij onderzoeken en initiëren mogelijkheden voor innovatieve sociale programma’s Wij verbinden investeerders, ondernemers met een sociale missie en overheden met elkaar met als doel maatschappelijke impact te realiseren en een redelijk financieel rendement te behalen. Verder begeleiden wij gedurende de gehele looptijd en meten regelmatig of er aan de duurzame doelstellingen wordt voldaan.

Kortom, Social Impact zoekt investeerders voor innovatieve en sociale maatschappelijke programma’s en realiseert de Social IMPACT

HUMANISTISCH INVESTEREN MET RENDEMENT KLIK HIER

error: Content is protected !!