LEIDEN – HUMAANLOKAAL

Passende zorg voor ouderen met psychische problemen.

De mensen in Nederland worden steeds ouder. Ouder worden brengt veranderingen in het leven met zich mee: de overgang van arbeid naar pensioen, verandering van rolpatronen en relaties, maatschappelijke rollen, verlies van dierbaren. En later zijn er veranderingen op lichamelijk gebied, het besef van het naderende levenseinde, en het opmaken van de levensbalans.

Al deze veranderingen kunnen psychische problemen met zich meebrengen.

HUMAAN LOKAAL helpt ook ouderen met psychosociale problemen, stemmingsstoornissen (depressie), angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, sociale uitsluiting (eenzaamheid), geheugenproblemen (dementie), etc.

Mijn naam is Roel Panday. Zoals u uit mijn cv kunt opmaken heb ik veel ervaring opgedaan in de Sociale sector, waaronder persoonlijke Begeleider/Coach, Psychologische en Sociale hulpverlening, Reintegratie Coach en Docent.

Zo heb ik o.a. als coach met veel plezier heel wat klanten uit diverse doelgroepen begeleid, gemotiveerd en geactiveerd, waardoor ze snel weer op het goede pad zijn terechtgekomen. Het vergroten van de zelfredzaamheid was een belangrijk aspect. Ook de nazorg voor deze klanten is een belangrijk aspect: ze voelen zich sterker en hebben meer zelfvertrouwen verkregen door mijn verdere begeleiding en betrokkenheid. Door dit werk heb ik goed geleerd met mensen uit verschillende milieu’s en achtergronden om te gaan.

Belangrijke aandachtspunten bij mijn werk zijn: Het realiseren van persoonlijke begeleiding, gericht op ontwikkeling van de cliënten, vergroten van de vaardigheden en de zelfredzaamheid en het bieden van ondersteuning daarbij. Bieden van structuur aan cliënten met of zonder een psychiatrische aandoening.

Het is mijn passie voor en met mensen te werken. Ik bezit uitstekende kwaliteiten op het gebied van begeleiden, motiveren, activeren en uiteraard ook de nodige zakelijke en administratieve vaardigheden.

Deskundigheid en betrokkenheid, maar ook de kunst om mensen zelfvertrouwen te geven en hen te laten opkomen voor hun eigen belang, zijn mijn sterke punten, evenals inlevingsvermogen en uiteraard ook zakelijkheid.

Ik werk uitstekend op zelfstandige basis, maar uiteraard ook in teamverband kan ik goed samenwerken.

Met mijn kwaliteiten, opgedane kennis en ervaring ben ik ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het werk binnen uw organisatie.

Verder ben ik klantgericht ingesteld en heb uitstekende ondernemende, communicatieve en sociale vaardigheden.