Menu

WELKOM BIJ HUMAAN LOKAAL Humanistische Organisatie Nederland

0 Comment

Welkom bij de HUMANISTISCHE ORGANISATIE NEDERLAND

Wij zijn de organisatie werkzaam door heel Nederland. . Misschien heb je wel eens van ons gehoord of ken je ons al. Graag willen we je op deze website meer vertellen over alles wat we doen. Misschien inspireert het je om met ons mee te doen om JOUW LEEFWERELD nog mooier te maken.

Doe je mee? Neem dan contact met ons op.

HUMAAN LOKAAL vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in. Actief meedoen, omdat het mensen in staat stelt zich te ontwikkelen en omdat het voor iedereen kansen biedt, ook in kwetsbare momenten. Meedoen doe je altijd samen met anderen en samen leveren we een bijdrage aan een betrokken EERLIJKE LEEFBARE EN DUURZAME samenleving.

MEEDOEN KAN DOOR LID TE WORDEN ad 4 euro per maand van de Humanistische Organisatie, de Humanistische Partij of Het Humanistisch Genootschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!