Menu

WIJ BESPAREN 1 MILJARD AAN GIJZELKOSTEN VAN ARMEN

0 Comment

SLIMME BESPARING OP KOSTEN DIE DOOR DE BELASTINGBETALER WORDEN BETAALD. ER VINDEN ONGEVEER 150.000 GIJZELINGEN PER JAAR PLAATS WELKE GIJZELING GEMIDDELD 200 EURO PER DAG KOST. DE MEESTE GIJZELINGEN DUREN ZEVEN TOT 30 DAGEN. 150.000 GIJZELINGEN MAAL 200 EURO PER DAG IS 30.000.000 PER DAG MAAL GEMIDDELD 30 DAGEN IS 90 MILJOEN PER JAAR BIJNA EEN MILJARD AAN KOSTEN PER JAAR AAN GIJZELINGEN EN KOSTEN AFGEZIEN NOG VAN DE KOSTEN VAN DE NAZORG VAN DE PROBLEMEN VAN DE MENSEN DIE GEGIJZELD WORDEN OMDAT ZE ARM ZIJN EN GEEN GELD HEBBEN. ARMEN DIE GEEN GELD HEBBEN OM DE TORENHOGE BOETS TE BETALEN GA JE NIET GIJZELEN. DAT IS MIDDELEEUWS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!