DE ELITE EZEL STOOT ZICH DRIEMAAL AAN DEZELFDE STEEN

DE ROMEINSE ELITE wilde hun RIJKDOMMEN NIET DELEN met burgers horigen en lijfeigenen en niets doen aan armoedebestrijding en huisvesting voor de horigen en lijfeigenen en sloten zich op in hun KASTELEN. Het RIJK werd dan ook overgelopen door economisch vluchtelingen uit aangrenzende landen waarbij de horigen zich aansloten en zo het Romeinse Rijk ten onder ging.
De MIDDELEEUWSE ELITE wilde hun vergaarde RIJKDOMMEN NIET DELEN met de kleine burgerrij en slaven en niets doen aan huisvesting voor burgerij en armen REGENTEN EN HANDELAREN probeerden tevens belastingen te ONTDUIKEN waardoor de burgerij moest opdraaien voor de belastingheffingen waardoor wederom een economische crisis ontstond en het prachtige van de Gouden Eeuwse VOC mentaliteit aan wiens rijkdommen we ons nu mogen vergapen verdween in een economische crisis
DE HUIDIGE POLITIEKE CULTURELE ELITE wil hun rijkdommen niet delen met de burgers en armen en ONTDUIKEN MASSAAL de belastingheffing WEDEROM BREEKT DE ELITE DE SAMENLEVING AF….word dus nu lid van de HUMANISTISCHE PARTIJ NEDERLAND zie http;//www.humaanlokaal.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!